Timo Kuivisen SM-sarjan avauskilpailu siirtyi

Timo Kuivinen ilmoittautui tälle kaudelle rallin SM-sarjan kuninkuusluokkaan nelivetoisten laitteiden SM1 -luokkaan Mitsubishi Lancer Evo IX -autolla. Seitsemän osakilpailun sarjan ensimmäinen kisa oli perinteinen Arctic Lapland Ralli eli tutummin Tunturiralli. Timon kohdalta Tuntureiden kierto jäi väliin tammikuun alkupuolella Lapuan rallin viimeisellä erikoiskokeella sattuneen lipsahduksen seurauksena.

-Keli oli Lapuan Tiistenjoella hämärän tuhruinen ja se kurvi tuli vain vauhdilla silmille. Auto lipsahti ojaan ja osui vastapenkkaan niin, että pyörähdettiin katon kautta ympäri. Teknisesti kaato ei aiheuttanut suuria remontteja, mutta meikäläiselle tuli vähän parannettavaa. Solisluu sai kaadossa kipeää ja siihen tuli hiusmurtuma. Olen joskus kloppina moottoripyörällä kaatuessa murtanut saman solisluun ja vamma tuli nyt vanhan paikan viereen, Timo kirkasti.

Timo ei nyt muutamaan viikkoon ole saanut hoidella edes taksikuskin virkaansa. Sairausloma jatkuu vielä reilusti helmikuun puolelle. Seuraava rallin SM-sarjan osakilpailu ajetaan Mikkelissä helmikuun 23. päivänä. Se osallistuuko Timo tuohon kisaan, riippuu siitä mitenkä vamma on ehtinyt parantua ja antaako lääkäri luvan kilvanajoon.

Samankaltaiset artikkelit